Yeni Nesil Müzik Şirketi

Yeni Nesil Müzik Şirketi

Müzik endüstrisinde kariyer yapmak ve yükselmek isteyen sanatçı adaylarına rehber olmak için 2018 yılında medya ve teknoloji alanında girişimci olarak bilinen Ünal Yüksel tarafından GIG Yatırımlar Grubu’nun bir parçası olarak kurulmuştur.

Sektöre adım attığımız ilk günden itibaren yenilikçi yatırımlarla müziğin gelişmesini amaçlıyoruz.

Apollon Unity olarak müziğin hayatı iyileştirici gücünün olduğuna inanıyor ve bu inançla müziğin büyülü dünyasını daha fazla insanla paylaşıp, farklı kültürleri bir araya getirerek hayatın her rengini kucaklıyoruz. Bizim için müziğin sadece notalardan ibaret olmadığını, duyguların ve hikayelerin güçlü bir ifadesi olduğunu savunuyoruz.

Bu sebeple birlikte yola çıktığımız sanatçılarımızın yaptıkları müzikleri dünyayla buluşturmalarına, kendilerini daha rahat ifade edebileceklerine ve yaratıcılıklarını ön plana çıkarabileceklerine odaklanan bir ortam sunuyoruz. Sınırlarını zorlamalarını benimseyen bir anlayışı her zaman desteklediğimizi belirtmek istiyoruz.

Son teknolojiyle donatılmış stüdyolarda alınan kayıtlardan modern albüm tasarımlarına, sosyal medya yönetiminden imaj ve kariyer planlamasına kadar sanatçılarımızın akla gelen tüm ihtiyaçlarını Apollon Unity çatısı altında uzman ekiplerle profesyonelce yönetiyor, birlik ve beraberlikle uzun yıllar süren güçlü bağlar kuruyoruz.

Apollon Unity olarak yetenekli sanatçıların yol arkadaşı olmak ve bu yolculukta yeteneğin yıldıza dönüşmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Müziğin geleceğine yön vermeyi, dönüşümüne öncülük etmeyi her fırsatta sürdüreceğiz.